Info

Fellestreningene vi har ute tirsdager fram til vintersesong:

Hver gang er det en av våre aktive i hhk som er behjelpelig første timen med felles trening. Det vil rulere på hvem det er, og hva personen har mest greie på.  Det vil altså variere fra gang til gang hva som blir lagt opp på felles timen. Vi skal også ha tid til alle som trenger det individuelt. Resten av tiden er egentrening der du trener selv på det som er viktig for deg og din hund. Det er lov å spørre om råd, vi hjelper gjerne.

Like viktig som trening er sosialisering, både for hund og eier. Noen velger å bare være tilstede fordi det kan være nok for dem. Det er mulighet til å sitte og skravle med flere hundeinteresserte og de som liker det samme som deg i pausen, ta gjerne med kaffe.

Se treningskalender for mer gruppetreninger som LP, AG osv

Innetrening:

Organisert trening vil si det er satt av tider den gruppen som vil trene innen sin "gren". Det vil bli satt fram utstyret som trengs, og en prøver å få fellestrening første tiden. Hjelp gjerne til. Det er ingen fast person som leder hver gang, eller fast opplegg. Det kommer an på hvem som er der og hvor mange som trener. Ellers gjelder egentrening, og momenttrening, feks slalom i AG. Følg med i egen gruppe for innetreninger på facebook, der kommer fortløpende info, og en kan selv stille spørsmål om treningen.

Ellers er det fritt fram å bruke lokalet utenom organiserte tider, hele døgnet. Betalingen gjør at vi har råd til å ha lokalet til  bruk om vinteren,når vi ikke kan være ute pga snø og kulde. Vi har også kurs som finansierer dette. Dette er et veldig fint tilbud for dem som trener for konkurranse, og for dem som vil aktivisere sin hund også om vinteren. Gulvet har god demping, for å unngå belastningskader Kul

Husk: luft hunden godt før du går inn, og luft igjen under treningen. Ta hensyn til andre hunder og førere. Velkommen Kul Spørsmål generelt henvend gruppeledere: Lydighet Rune, Utstilling/sosialisering Anne-Grethe, AG Ingunn. Følg med i gruppene på facebook, eller send en mail. Les også fanen om treninger/aktivitet

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.07 | 22:57

Hei Anne-Lise. Det må du ta med de som står som ansvarlige. Se hjemmesiden for kontakt info. mvh Leder HHK

...
12.07 | 22:47

hei,
Jeg ønsker å bestille bobilplass med strøm på hallingdalsutstillingen fra fredag til søndag.

...
07.05 | 10:03

Hei Hilde. Kr 100,- koster det hvis man ikke er medlem av HHK.

...
05.05 | 21:53

Flott, jeg er ikke medlem lengre, men vil der være mulig å bli med på å ta merket mot betaling?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE